Vakantiehuis te huur (max. 9 pers.)

zangra’s vakantiehuis in de Belgische Ardennen op een steenworp van de Franse grens. Logeer in dit mooi gerenoveerde huis, stijlvol ingericht door de oprichtster van zangra, eve van dyck.
Beleef een heerlijke tijd in dit huis uit 1936 aan de Maas in authentieke “paquebot”stijl en geniet de ganse dag van prachtige uitzicht! Ontdek ook de tientallen fiets-en wanderlwegen in de buurt!

Sophie & Heikki van Odierbaar België over Villa Hastière:

Een architecte en een designer met een eigen bedrijf, zangra, gespecialiseerd in verlichting, lampen en schakelaars. Eigen ontwerpen gemaakt uit bakeliet en porselein. Dat kan niet anders dan esthetische vonken geven. Logisch dus dat je in Villa Hastière, een vakantiehuis in pakketbootstijl, vooral eigen ontwerpen vindt. Van de extra lange bedden op  maat, over alle armaturen, lichtbronnen, schakelaars en deurknoppen tot de porseleinen details en email accessoires. Een vakantiehuis in zangra-style dus. Kwestie van al die spullen eerst uit te testen voor je ze online bestelt. En dat doe je in stijl. Mét zicht op de Maas. ’s Zomers neem je pal voor de deur een frisse duik, ’s winters bewonder je die mistige ochtendpanorama’s. Grote raampartijen laten je sowieso het hele jaar genieten van die Maas. En dankzij de twee ruime terrassen zit je op de eerste rij om de gezapige bootpassage gade te slaan. Koukleumen verzamelen rond de vuurkorf in de tuin. De Maas mag dan wel je aandacht trekken, ook binnen kijk je je ogen uit. Het huis grossiert in een heldere no-nonsense stijl, warm en toch luchtig. De perfecte plek dus om tot rust te komen.

We ❤ hangen op het fluwelen dagbed en turen naar de Maas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *